beats by dre cheap

Novosti i nove slike koje su lijepe :)

Vec sam mnogo vremena u jednoj postenoj guzvi koja mi dozvoljava da stvaram umjetnost, ali mi ne dozvoljava tako lako da je dijelim sa Vama. Pored toga, mozda se cini da sam lijena, ali sigurno nisam, jer radim dosta toga, samo sto to je jedan veliki projekat kome treba vremena, jedan digitalni projekat. Svakako jedva cekam da to podijelim sa Vama. Pregovaram neko gostovanje u Banjoj Luci, za sta mislim da ce uspjeti i za sta se nadam da ce stvoriti novo partnerstvo izmedju mene i Banje Luke. Ipak sam odlucila izdati neku knjizicu svojih novela. Nedavno sam i dala one anonimne ankete o zivotinji koju bi zeljeli da nacrtam, a vec sam osmislila kako cu to uraditi, i mislim da ce nam taj vucic ispasti magican. Polagano sam u pripremi jednog novog djela, a i novih minijatura za 8. Mart. Nadam se da cete uzivati! Danas objavljujem neke stvari koje sam zavrsila ovih dana.

1.     Od milja je zovem Mracni tigar :D Ovo sam nacrtala kao narudjbu za jednu krasnu mladu damu, koja veli da joj se slika mnogo dopala. Nije bilo tesko uraditi, ali je bilo zabavno.

      Opet divne vizije u astralnim projekcijama! Jedna od njih je i ovaj cvijet. Balon koji izlazi iz cvijeta je najvjerovanije njegovo sjeme koje se nalazi u stijenkama balona, jer kada balon pukne, iza njega ostane kao neka blistava prasina iz koje narastu nove biljke. Vidjala sam jos neke neobicne cvijetove u ovoj projekciji, pa cu i njih nacrtati. Mada mislim da je bilo jos mnogo mjesta u ovom svijetu koja su bila izmisljeno lijepa, kao na primjer neko cudesno sirupasto blato u sumi ukrašeno nekim cudnim brsljenom.                            

         Druga koju vidite je slika sa plavim cvijetom, nalik lopocu. Ovaj cvijet je poseban jer blista kada je noc, a kada ga dotaknete zatvori se u pupoljak. Strasno lijep prizor :)D


A. Dominic\'s Artworks
http://adominic.blogger.ba
30/01/2011 13:31